Fyldte squash med hakket oksekød og tomat-topping

Fyldte squash med hakket oksekød og tomat-topping

Af Maria Melgaard | Hele året | Hovedretter | Hverdag


Fyldte squash med hakket oksekød og tomat-topping

Tilberedningstid

Ca. 45 minutter

Det skal du bruge

4 personer

500 g hakket oksekød, 4-7 % fedt
2 tsk olie
1 løg, 150 g
1 grøn peberfrugt, 215 g
4 squash a 250 g
3 spsk sojasauce
peber

3 dl bulgur, 225 g

Tomat-topping:
50 g semidried tomater i olie
1 dåse koncentreret tomatpure, 140 g
1 fed hvidløg
1 tsk chiliflager
1 potte basilikum

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader.

Varm olie på en pande ved god varme.
Steg kødet til alt har skiftet farve og er gennemstegt.
Pil og hak løg fint.
Skyl peberfrugt, fjern kerner og hak den fint.
Steg løg og peberfrugt sammen med kødet.

Skyl squash og halver dem på langs.
Udhul squash, skær det udhulede i tern og vend det med kødet på panden.
Tilsæt soja og peber og smag til

Sæt squash på en bradepande med bagepapir.
Fyld squash med kødet.

Bag ca. 25 minutter til squash er gennembagt.

Kog bulgur efter anvisning på emballagen.

Hak de soltørrede fint og vend dem i tomatpureen.
Riv hvidløg. Skyl og hak basilikum.
Tilsæt revet hvidløg, chili og basilikum. Rør toppingen sammen.
Drys med lidt chiliflager.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 32 %
Kulhydrat 50 %
Fedt 18 %
2145 kJ – 510 kcal