Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
(12 stk.)
100 g smør
2 æg
1½ dl rørsukker
2 tsk vaniljesukker
2 dl mælk
2 dl hvedemel
2 dl fuldkornshvedemel
2 tsk bagepulver
1 knivspids salt
2-3 æbler, fx. Ingrid Marie
2 spsk sukker
2 spsk kanel
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Smelt smørret.
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende. Rør smeltet smør og mælk i dejen.
- Bland mel, bagepulver og salt sammen og vend i dejen.
- Sæt papirforme i en muffinform og fyld hver form op med 2/3 dej.
- Skær æblerne i tern og vend med sukker og kanel. Læg æblerne på dejen og stil i ovnen.
- Bag de dine muffins i ca. 20 minutter.
Tips
- Du kan vende æblestykkerne i dejen først. Det er nemmere, men så ser du ikke de kanelfarvede æbletern så tydeligt.