Frugtstang

Frugtstang

Af Helle Brønnum Carlsen | Hele året | Desserter, Madpakker | Hverdag, Sund hverdagsmad


Frugtstang

Tilberedningstid

-

Det skal du bruge

1 stk.

100 g tørrede figner 
1 banan 
saften af 1 citron 
lidt flydende honning 
100 g kokosmel

Sådan gør du

  1. Kom figner uden stilk og banan uden skræl i en foodprocessor, og blend med citronsaft og honning.
  2. Kom ca. 75 g af kokosmelet i, og blend igen til en fast masse (konsistensen justeres med kokosmel).
  3. Massen trilles i resten af kokosmelet til en kosteskafttynd stang, som skæres i mindre bidder.
  4. Opbevar på køl, og brug som guf i madpakken eller snack om eftermiddagen.

 

Energifordeling

Energifordeling og -indhold i hele opskriften
Protein 4%
Kulhydrat 40%
Fedt 55%
1295 kJ - 308 kcal