Tilberedningstid
30 minutter
Det skal du bruge
4 personer
Marinerede nakkekoteletter
400 g nakkekoteletter fra gris, á 100 g
saft fra ½ lime
2 fed hvidløg
1-2 cm frisk ingefær
1 spsk. olie
1 tsk. salt
3 spsk. hoisinsauce
Peanutbutter-dip
7 tsk. peanutbutter
4 tsk. tahin
2 spsk. soya
3 spsk. olivenolie
Grøntsagsfyld
250 g glasnudler
1 mellem agurk
½ mellem mango
1 mellem avocado
3 mellem gulerod, dansk
salatblade, fintsnittet, ca. ½ hoved
125 g sukkerærter
1 chili
1 håndfuld hakkede cashewnødder
Tilbehør
8 stk. rispapir
Sådan gør du
Marinerede nakkekoteletter
1. Skær nakkekoteletter i strimler og bland med limesaft, fintrevet hvidløg, fintrevet ingefær, olie og salt.
2. Stil på køl i 30 min.
3. Brun kødet af på en varm pande.
4. Tilsæt hoisinsauce og lad kødet stege i ca. 3-4 min.
5. Sæt kødet til side.
Peanutbutter-dip
1. Rør ingredienserne sammen, til dippen er ensartet og smag den evt. til med soja.
Grøntsagsfyld
1. Kog nudlerne.
2. Skær og snit grøntsagerne.
3. Hak cashewnødderne.
Tilbehør
1. Kom vand i en bred skål og udblød et rispapir i et par sekunder.
2. Placer rispapir på et skærebræt.
Anretning
1. Kom fyld af grøntsager, nudler og kød på rispapiret i en lille aflang bunke (på den del af rispapiret, der er ved dig) og rul en omgang og fold derefter siderne ind, så du får en stram rispapirsrulle.
2. Skær rullen over på midten.
3. Server med peanutbutter-dip.
Tips
-
Opskriften er fra SMÆK PÅ SMAGEN. Se mere på www.smækpåsmagen.dk
Energifordeling
Næringsindhold pr. person (ca. 552 g af retten):
Energi: 3782 kJ (909 kcal)
Protein: 29 g
Kulhydrat: 97 g
Kostfibre: 10 g
Fedt: 44 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 685 kJ (164 kcal)
Protein: 5 g
Kulhydrat: 18 g
Kostfibre: 2 g
Fedt: 8 g