Frillicesalat med hindbær og sukkerbagt skinke

Frillicesalat med hindbær og sukkerbagt skinke

Af Vibeke Lehn | Sommer | Frokost, Buffet | Fest, Hverdag


Frillicesalat med hindbær og sukkerbagt skinke

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

1 Frillice/ærtesalat
75 g parma- eller serranoskinke i tynde skiver
1 – 2 tsk sukker

Bær-vinaigrette:
2 spsk knuste hindbær
2 spsk hindbæreddike
1 spsk olivenolie
Salt og peber
250 g hindbær
100 g gedefeta

Tilbehør

4 små, lune speltbrød

Sådan gør du

  1. Pluk salatbladene i mundrette stykker.
  2. Læg skinkeskiverne på en plade med bagepapir, drys en smule sukker på og bag dem i ovnen ved 225 grader i 5 – 6 minutter. Tag dem ud og lad dem afkøle.
  3. Pisk dressingen sammen, smag den godt til og vend den med salater, bær og smuldret ost.
  4. Bræk skinken i mindre stykker og fordel dem ovenpå salaten.

 

Tips

  • Fin frokost- eller buffetret.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
440 kcal
Fedt 27%
Protein 19%
Kulhydrat 54%