Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
4 personer
1 Frillice/ærtesalat
75 g parma- eller serranoskinke i tynde skiver
1 – 2 tsk sukker
Bær-vinaigrette:
2 spsk knuste hindbær
2 spsk hindbæreddike
1 spsk olivenolie
Salt og peber
250 g hindbær
100 g gedefeta
Tilbehør
4 små, lune speltbrød
Sådan gør du
- Pluk salatbladene i mundrette stykker.
- Læg skinkeskiverne på en plade med bagepapir, drys en smule sukker på og bag dem i ovnen ved 225 grader i 5 – 6 minutter. Tag dem ud og lad dem afkøle.
- Pisk dressingen sammen, smag den godt til og vend den med salater, bær og smuldret ost.
- Bræk skinken i mindre stykker og fordel dem ovenpå salaten.
Tips
- Fin frokost- eller buffetret.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
440 kcal
Fedt 27%
Protein 19%
Kulhydrat 54%