Forslag til salat- og frugtboks

Forslag til salat- og frugtboks

Af Helle Brønnum Carlsen | Sommer | Madpakker | Hverdag


Tilberedningstid

-

Det skal du bruge

1 person

2 skive ananas 
5 stk hindbær (eller ribs, kirsebær, jordbær, druer m.m.) 
2 cherrytomater 
1/4 rød peberfrugt 
1 skoleagurk 
1/4 gulerod (i stave) 
1/2 avocado (dryppet med lidt citron og salt) 
2-3 buketter blomkål (eller broccoli) 
hjertesalat (de inderste sprøde blade)
 
Dressing: 
3 spsk cremefraiche 18 % 
1 spsk klippet purløg 
salt 
peber 
1/2 tsk paprika

Sådan gør du

Efter smag og behag udvælges 2-3 stykker frugt og 2-3 stykker grøntsager, som lægges i særskilt boks. Dressingen røres sammen og gives med i en lille bøtte, hvori man så kan dyppe sine grøntsager.
Husk serviet og ske/gaffel.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Energiindhold i hele opskriften 1187 kJ (285 kcal) 
Protein 7%
Kulhydrat 29%
Fedt 58%