Forårspasta med tomater og frisk spinat

Forårspasta med tomater og frisk spinat

Af Bente Nissen Lundsgaard | Hele året | Hovedretter, Frokost, Buffet | Hverdag


Forårspasta med tomater og frisk spinat

Tilberedningstid

Ca. 15 minutter

Det skal du bruge

4 personer

400 g farfalle (sommerfuglepasta) eller anden pasta
200 g spæd spinat
6-8 tomater
3 spsk ekstra jomfru olivenolie
100 g friskhøvlet parmesan
Salt, peber

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Afdryp pastaen i en sigte. Kom det i et fad.

Skyl spinaten godt. Skær tomaterne i halve både og vend dem i pastaen sammen med spinaten. Dryp med olivenolie og drys med høvlet parmesan.

Krydr med salt og peber.

Tips

  • Du kan også komme spinaten i gryden med pastaen og koge det med det sidste minut af kogetiden.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 15%
Kulhydrat 57%
Fedt 28%
2560 kJ – 611 kcal