Tilberedningstid
Ca. 20 minutter
Det skal du bruge
4 personer
500 g mørksejfilet uden skind
2 spsk sesamfrø
½ agurk
Icebergsalat
1 rødløg
4 burgerboller
Tatarsauce:
2 forårsløg
100 g syltede drueagurker
2 spsk kapers
¼ bundt dild
2 spsk mayonnaise
1 dl skyr
Kartoffelchips fx. salt/vinegar
Salt og peber
Sådan gør du
- Snit forårsløg fint, hak drueagurker, kapers og dild groft, vend det hele sammen med mayonnaise og skyr og smag til med salt og peber.
- Skær agurken, salaten, og snit rødløget fint.
- Skær fisken i 4 stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam.
- Steg fisken på en varm pande i olie i ca. 1 minut på hver side.
- Lun/grill burgerbollerne, smør dem med tartarsauce og byg en burger med fisk og grønt. Servér med kartoffelchips.
Tips
- Filet af kulmule, kuller eller torsk kan anvendes i stedet for mørksej.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 24%
Kulhydrat 38%
Fedt 38%
1863 kJ – 445 kcal