Fish taco med vesterhavstorsk

Fish taco med vesterhavstorsk

Af 2gangeomugen.dk | Efterår, Vinter | Hovedretter | Hverdag


Fish taco med vesterhavstorsk

Tilberedningstid

Ca. 20 minutter

Det skal du bruge

4 personer

400 g vesterhavstorsk i filet
1 dl sesamfrø
2 spsk vegetabilsk olie
½ bundt koriander, groft hakket
2 dl creme fraiche
1 dl sød chilisauce
12 taco pandekager
Salt og peber

Mangosalsa:
1 mango
1 rødløg
1 lime u/sprøjtet
1 spsk olivenolie
100 g cherrytomater

Sådan gør du

  1. Skær fisken i 2x2 cm stykker, krydr med salt og peber og vend i sesamfrø.
  2. Skræl mangoen og skær den i små tern. Snit rødløget fint.
  3. Vask limen og riv skallen fint. Pres limesaften ud.
  4. Varm taco pandekagerne på en tør varm pande indtil de tager farve, ca. 30 sekunder på hver side.
  5. Steg fisken på en varm pande i 2 spsk olie i ca. 1 minut på hver side.
  6. Anret taco pandekagerne med fisk, salsa, grofthakket koriander, creme fraiche og chilisauce.

Tips

  • Kulmule kan anvendes i stedet for torsk.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 18%
Kulhydrat 31%
Fedt 51%
3674 kJ – 878 kcal