Filet af kam fra gris med tunsauce

Lækker, hurtig frokostret af filet af kam fra gris med tunsauce. Er også velegnet på buffet.

Af Anne Skovgaard-Petersen | Hele året | Forretter, Frokost, Hovedretter, Buffet | Hverdag, Weekend, Sund hverdagsmad


Tilberedningstid

Ca. 15 minutter

Det skal du bruge

Frokostret til 4 personer

4-8 tynde skiver af stegt eller kogt Filet Royal eller filet af kam fra gris 
1 dåse tunfisk i olie
70 g mayonnaise
1 citron
½ spsk kapers
Salt
Peber

Pynt
Kapers, tomat og purløg

 

Tilbehør

Brød, 400 g

Sådan gør du

  1. Hæld væden fra tunfisken og mos fisken groft med en gaffel.
  2. Rør den med mayonnaise, 1-2 spsk citronsaft og kapers til saucen er ensartet.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Læg kødet taglagt på et fad og kom saucen over.
  5. Pynt med kapers, tynde tomatbåde og klippet purløg.

Tips

  • I stedet for Filet Royal og filet af kam fra gris kan anvendes nakkefilet eller mignon fra gris.
  • I stedet for kapers kan anvendes hakkede oliven.
  • Tun i vand kan bruges i stedet for tun i olie.

Energifordeling

-