Tilberedningstid
Ca. 15 minutter
Det skal du bruge
Frokostret til 4 personer
4-8 tynde skiver af stegt eller kogt Filet Royal eller filet af kam fra gris
1 dåse tunfisk i olie
70 g mayonnaise
1 citron
½ spsk kapers
Salt
Peber
Pynt
Kapers, tomat og purløg
Tilbehør
Brød, 400 g
Sådan gør du
- Hæld væden fra tunfisken og mos fisken groft med en gaffel.
- Rør den med mayonnaise, 1-2 spsk citronsaft og kapers til saucen er ensartet.
- Smag til med salt og peber.
- Læg kødet taglagt på et fad og kom saucen over.
- Pynt med kapers, tynde tomatbåde og klippet purløg.
Tips
- I stedet for Filet Royal og filet af kam fra gris kan anvendes nakkefilet eller mignon fra gris.
- I stedet for kapers kan anvendes hakkede oliven.
- Tun i vand kan bruges i stedet for tun i olie.
Energifordeling
-