Fennikel-æblesalat

Fennikel-æblesalat

Af Vibeke Lehn | Hele året | Frokost, Hovedretter | Hverdag, Sund hverdagsmad


Fennikel-æblesalat

Tilberedningstid

Ca. 15 minutter

Det skal du bruge

4 personer

3 fennikel
1 stort, udkernet, fintsnittet æble
Lidt citron- eller limesaft

Dressing:
½ dl mayonnaise
1 – 2 spsk grovkornet dijonsennep
Salt og peber
1 lille bundt dild

Tilbehør

300 g røget laks i skiver
4 skiver ristet rugbrød

Sådan gør du

Fjern de yderste grove og lidt træede lag af fennikelknolden og snit den i papirstynde skiver. Vend fennikel og æble med citron- eller limesaft.

Rør og smag mayonnaisen til med sennep, salt og peber og vend dressingen med fennikel og æble.

Anret salaten i en skål med maser af klippet dild på toppen.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 23%
Kulhydrat 47%
Fedt 30%
1758 kJ – 420 kcal