Det skal du bruge
1 person
2 stegte frikadeller, se opskrift
Kartoffelsalat:
100 g kolde, kogte kartofler
¼ rødløg, 25 g
1 dl fromage fraiche eller skyr på under 1% fedt
½ citron eller 1-2 spsk citronsaft
Salt og peber
100 g blomkålsbuketter
100 g friske eller optøede, frosne ærter
Persille
Ca. 40 minutter, hvis du skal lave det hele fra grunden - og 15 minutter, hvis du har stegte frikadeller og kogte kartofler klar til retten.
Sådan gør du
Hvis du ikke har kogte kartofler, koges de og afkøles. Skær kartoflerne i passende stykker.
Varm frikadellerne på en pande eller i mikrobølgeovn.
Pil og skær løget i tynde både eller tern.
Smag surmælksproduktet til med citronsaft, salt og peber. Vend rødløg, kartofler, mindre blomkålsbuketter og ærter i dressingen. Tilsæt skyllet, grofthakket persille. Smag til.
Tips
- I stedet for ærter kan kartoffelsalaten tilsættes fx radiser. Blomkål kan også være let kogte. Vælg efter lyst og årstid. Det er kun fantasien, der sætter grænser.