Dild-tzatziki med feta

Dild-tzatziki med feta

Af Bente Nissen Lundsgaard | Sommer | Hovedretter, Frokost, Buffet | Hverdag


Dild-tzatziki med feta

Tilberedningstid

Ca. 15 minutter

Det skal du bruge

4 personer

1 agurk eller evt. 4 skoleagurker
1 bdt. radiser, 200 g
2 dl græsk yoghurt 10 %
50 g fetaost
2 spsk hakket dild
Salt
Peber

Sådan gør du

Skær agurkerne i stave og fordel agurker og rensede radiser på et fad. Rør yoghurt, moset feta, dild, salt og peber sammen og kom det i 4 små skåle. Dyp grønsagerne i tzatzikien. Serveres fx sammen med stegte kyllingeunderlår og grovflute.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 29%
Kulhydrat 43%
Fedt 28%
2190 kJ – 523 kcal