Tilberedningstid
Ca. 35 minutter
Det skal du bruge
4 personer
Salat
500 gram små danske, økologiske kartofler i kvarte
1 dåse kikærter kogte
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk røget paprika
Sauce
½ dl olivenolie
1 spsk sirup
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk grovkornet sennep
2 spsk tahin
1 fed hvidløg, presset
1 tsk spidskommen
1 tsk chiliflager
Salt og peber
Saft og skal fra ½ citron, økologisk
Øvrige ingredienser
1 bundt dild eller anden urt, finthakket
1 mellemstort rødløg, fintsnittet
4 stilke bladselleri, fintsnittet
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Kom kartofler og kikærter og lidt olie i en bradepande.
- Vend det rundt og bag det i den varme ovn i ca. 25 minutter.
- Rør alt sammen til saucen.
- Snit urter, rødløg og bladselleri fint.
- Vend kartofler, kikærter, rødløg, urter og bladselleri i saucen.
- Så er der serveret, og hvis du ikke kan spise op, kan salaten holde sig 4 dage i køleskab.
Energifordeling
-