Det skal du bruge
4 personer
½ sød kartoffel
1 lille squash
2-3 fed hvidløg
Olivenolie
1 spsk. Spidskommen
1 tsk. Kanel
½ spsk. stødt koriander
2 ds. hakkede tomater
400 ml vand
200 g økologiske belugalinser
1½ dl havrebaseret alternativ til fløde
Salt
Tilbehør
Ris
Fladbrød
Frisk koriander
Chiliflager
Ca. 40 minutter
Sådan gør du
- Skær sød kartoffel og squash i tern.
- Pres hvidløget. Svits krydderierne i olivenolie i et par minutter.
- Tilsæt grøntsagerne og svits videre i yderligere et par minutter.
- Tilsæt hakkede tomater, vand og belugalinser. Lad det simre i 25 minutter og rør undervejs.
- Kom det havrebaserede alternativ til fløde i – og lad retten simre videre i fem minutter mere.
- Smag retten til med salt og eventuelt mere af det havrebaserede fløde-alternativ.
- Server straks med dit foretrukne tilbehør – fx ris eller fladbrød, frisk koriander og chiliflager.