Clubsandwich - slankeudgave

Clubsandwich - slankeudgave

Af Anne Skovgaard-Petersen | Hele året | Frokost | Hverdag, Slankeretter


Clubsandwich - slankeudgave

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

2 personer

1 kyllingebrystfilet, ca. 140 g
Salt og peber
½ spsk olie
4 skiver bacon
2 tomater
Salatblade
4 skiver groft sandwichbrød, ca. 200 g

Karrydressing
2 spsk fedtreduceret mayonnaise
1 spsk ymer eller fast yoghurt, ca. 0,1%
½ -1 tsk karry
En knivspids sukker

Sådan gør du

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr kødet med salt og peber. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg kødet ca. 6 minutter på hver side til det er gennemstegt.

Steg bacon sprød på en pande ved jævn varme. Læg den færdigstegte bacon på køkkenrulle, så overskydende fedt kan dryppe af.

Skær tomaterne i skiver.

Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.

Rist brødet.

Skær kyllingekødet i tynde skrå skiver.

Smør et tyndt lag dressing på brødet. Læg sandwichene sammen med salatblade, kyllingekød, tomatskiver og bacon.

Skær sandwichene igennem på skrå.

Tips

  • I stedet for karrydressing kan bruges tomatdressing, hvor karry og sukker erstattes af 1½ spsk tomatket-chup, ½ -1 spsk chilisauce og ½ tsk dijonsennep.

Energifordeling

Energifordeling og –indhold pr. person
Protein 27%
Kulhydrat 49%
Fedt 24%
1770 kJ – 420 kcal