Ciabattaboller med and og salat

Ciabattaboller med and og salat

Af Vibeke Lehn | Hele året | Frokost, Madpakker | Hverdag


Ciabattaboller med and og salat

Tilberedningstid

Ca. 20 minutter

Det skal du bruge

2 personer

Ca. 50 g stegt eller kogt kød uden skind fra and
1 gulerod
1 æble
2 stilke bladselleri
½ dl fraiche, 9%
1-2 tsk grov sennep
Salt og peber
4 stilke timian, persille eller purløg
1 radicchio eller anden salat

Tilbehør

2 boller, ca. 300 g

 

Sådan gør du

Skær kødet i strimler eller mindre stykker.
Riv guleroden og æblet groft. Skær bladselleri i tynde skiver.
Rør fraiche med sennep. Tilsæt grøntsagerne og smag til med salt og peber.
Vend kødet i eller læg det ved siden af.
Anret evt. salaten i salatblade og pynt med timian eller andre krydderurter.
Læg det i en bolle og tag det med som madpakke – eller server salaten med brød til.

Tips

  • Mængden af kød kan være højere eller lavere.
  • Vælg grøntsager efter sæson og smag.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 16 %
Kulhydrat 65 %
Fedt 19 %
2255 kJ – 535 kcal