Chili-ruller på spid

Chili-ruller på spid

Af voresmad.dk | Sommer | Hovedretter | Gæster, Hverdag, Weekend, Grill, Sund hverdagsmad, Grill


Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

500 g hakket svinekød
1 tsk salt
1 æg
2 spsk rasp
¼ tsk peber
2 skiver skinke
3-4 spsk persille
2 tsk chilisauce
Spid

Tilbehør

½ salathoved, 200 g
1/5 agurk, 50 g
½ løg
40 g oliven

Brød, 20 g

 

Sådan gør du

Rør kødet med salt. Tilsæt æg, rasp og peber. 
Skinke og persille hakkes fint og røres i farsen sammen med chilisaucen.
Tril farsen i 2 pølser. Del hver pølse i 8 stykker, som formes til aflange ruller. Sæt dem på spid enkeltvis eller på række.
Grilles ca. 4 minutter på hver side.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Retten med 6% fedt i det hakkede kød
Protein 35%
Kulhydrat 36%
Fedt 29%
1610 kJ - 385 kcal

Retten med 10% fedt i det hakkede kød
Protein 29%
kulhydrat 32%
fedt 39%
1810 kJ - 430 kcal