Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
4 personer
500 g hakket svinekød
1 tsk salt
1 æg
2 spsk rasp
¼ tsk peber
2 skiver skinke
3-4 spsk persille
2 tsk chilisauce
Spid
Tilbehør
½ salathoved, 200 g
1/5 agurk, 50 g
½ løg
40 g oliven
Brød, 20 g
Sådan gør du
Rør kødet med salt. Tilsæt æg, rasp og peber.
Skinke og persille hakkes fint og røres i farsen sammen med chilisaucen.
Tril farsen i 2 pølser. Del hver pølse i 8 stykker, som formes til aflange ruller. Sæt dem på spid enkeltvis eller på række.
Grilles ca. 4 minutter på hver side.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Retten med 6% fedt i det hakkede kød
Protein 35%
Kulhydrat 36%
Fedt 29%
1610 kJ - 385 kcal
Retten med 10% fedt i det hakkede kød
Protein 29%
kulhydrat 32%
fedt 39%
1810 kJ - 430 kcal