Champignoncarpaccio

Champignoncarpaccio

Af Bente Nissen Lundsgaard | Hele året | Tilbehør | Hverdag


Champignon carpaccio

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

250 g hvide champignon
100 g babyleave, grøn eller spæde, blandede salater
2 dl frisk basilikum, grøn
2 spsk olivenolie gerne med citron
50 g høvlet parmesan
Salt, peber

Sådan gør du

Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Skyl, afdryp salaten og fordel salaten på et fad. Fordel champignon over. Pynt med basilikumblade. Dryp med olivenolie. Drys med parmesan. Krydr med salt og peber.

 

 

Tips

  • Serveres fx som tilbehør til kalveschnitzler og pasta blandet med 250 g halve cherrytomater.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 28%
Kulhydrat 44%
Fedt 28%
2400 kJ – 573 kcal