Champignoncarpaccio

Champignoncarpaccio

Bente Nissen Lundsgaard

Af Bente Nissen Lundsgaard

Det skal du bruge

4 personer

250 g hvide champignon
100 g babyleave, grøn eller spæde, blandede salater
2 dl frisk basilikum, grøn
2 spsk olivenolie gerne med citron
50 g høvlet parmesan
Salt, peber

Ca. 30 minutter


Sådan gør du

Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Skyl, afdryp salaten og fordel salaten på et fad. Fordel champignon over. Pynt med basilikumblade. Dryp med olivenolie. Drys med parmesan. Krydr med salt og peber.

 

 

Opskrift og foto er udlånt af sæson.dk.

Tips

  • Serveres fx som tilbehør til kalveschnitzler og pasta blandet med 250 g halve cherrytomater.

energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 28%
Kulhydrat 44%
Fedt 28%
2400 kJ – 573 kcal
Sund hverdagsmad