Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
2 personer
275 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
2 tsk olie
1 tsk karry
Bulgursalat
1 dl bulgur
1-2 peberfrugter
1 rødløg
½ agurk
150 g cherrytomater
1 tsk olie
25 g babyspinat eller salat
Mynte, persille, eller dild
Sådan gør du
1. Kog bulguren som angivet på emballagen.
2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
3. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Tilsæt karry. Læg kødet på, når olien er varm nok. Brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg det ca. 4 minutter på hver side, til det er gennemstegt. Tag kødet af panden og kasser stegefedtet.
4. Skær peberfrugterne i tynde strimler og skær rødløget i meget tynde både.
5. Skær agurken igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i tynde skiver.
6. Skær tomaterne i halve.
7. Bland bulguren med snittet grønt, olie og spinat. Smag til med salt og peber.
8. Pynt med mynte.
Tips
- Kyllingebrystfilet i strimler kan bruges i stedet for kyllingeinderfilet. Inderfilet kan sættes på spid ved servering.
- Forkogt spelt og couscous kan bruges i stedet for bulgur.
- Krydderurterne kan hakkes og blandes i salaten.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 36%
Kulhydrat 47%
Fedt 17%
1615 kJ - 385 kcal
Ca. 225 g frugt og grønt pr. person