Bulgursalat

Bulgursalat

Af Helle Brønnum Carlsen | Hele året | Madpakker, Frokost | Hverdag


Tilberedningstid

-

Det skal du bruge

1 person

1 dl vand 
50 g grov bulgur 
½ hakket skalotteløg 
evt. ½ fed hakket hvidløg 
1 tomat (i både) 
1 rød peberfrugt (i små stykker) 
1 spsk olivenolie 
1 tsk paprika 
1 spsk citronsaft 
1 spsk hakket persille 
salt 
peber

Sådan gør du

Bring vand i kog, hæld det over bulguren, og lad det trække i 8 min.
Rens og ordn alle grøntsager, og bland dem i bulguren, der nu har opsuget alt vandet. Rør olie, paprika, citronsaft, persille, salt og peber sammen, og vend det i salaten.
Tages med i tætsluttende boks. Husk også en ske eller gaffel.

Energifordeling

Energiindhold i hele opskriften 1436 kJ (345 kcal) 
Protein 10%
Kulhydrat 54%
Fedt 31%