Boller med hamburgerryg og ost

Lækre frokostboller som også er gode til madpakken.

Af Vibeke Lehn | Hele året | Frokost, Madpakker | Hverdag, Sund hverdagsmad


Boller med hamburgerryg og ost

Tilberedningstid

Ca. 15 minutter

Det skal du bruge

1 person

2 kerneboller
2 tsk dressing fx Thousand Island, 36% fedt
2 skiver hamburgerryg, 30 g
2 skiver ost 30+, 16% fedt, 40 g
Salat, agurk og gulerod
Evt. karse

 

Sådan gør du

Skær bollerne igennem og smør med dressing. Læg hamburgerryg, ost og salat på den underste halvdel af bollerne og læg den øverste halvdel oven på. Server agurk og gulerod til.

 

Tips

  • Lun evt. bollerne i ovnen.
  • Lav dobbeltportion, så har du madpakken klar til næste dag.
  • Vælg evt. en mere mager dressing.

Energifordeling

Nu hedder udskæringen hamburgerryg af kam fra gris. Før hed det hamburgerryg af svinekam.

 

Næringsindhold pr. person  (ca. 427 g af retten): 

Energi: 2171 kJ (519 kcal)

Protein: 30 g

Kulhydrat: 56 g

Kostfibre: 12 g

Fedt: 17 g

 

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 508 kJ (121 kcal)

Protein: 7 g

Kulhydrat: 13 g

Kostfibre: 3 g

Fedt: 4 g