Tilberedningstid
Ca. 15 minutter
Det skal du bruge
1 person
2 kerneboller
2 tsk dressing fx
Thousand Island, 36% fedt
2 skiver hamburgerryg, 30 g
2 skiver ost 30+, 16%
fedt, 40 g
Salat, agurk og gulerod
Evt. karse
Sådan gør du
- Skær bollerne igennem og smør med dressing.
- Læg hamburgerryg, ost og salat på den underste halvdel af bollerne og læg den øverste halvdel oven på.
- Server agurk og gulerod til.
Tips
- Lun evt. bollerne i ovnen.
- Lav dobbeltportion, så har du madpakken klar til næste dag.
- Vælg evt. en mere mager dressing.
Energifordeling
Nu hedder udskæringen hamburgerryg af kam fra gris. Før hed det hamburgerryg af svinekam.
Næringsindhold pr. person (ca. 427 g af retten):
Energi: 2171 kJ (519 kcal)
Protein: 30 g
Kulhydrat: 56 g
Kostfibre: 12 g
Fedt: 17 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 508 kJ (121 kcal)
Protein: 7 g
Kulhydrat: 13 g
Kostfibre: 3 g
Fedt: 4 g