Tilberedningstid
Ca. 15 minutter
Det skal du bruge
1 person
2 kerneboller
2 tsk dressing fx
Thousand Island, 36% fedt
2 skiver hamburgerryg, 30 g
2 skiver ost 30+, 16%
fedt, 40 g
Salat, agurk og gulerod
Evt. karse
Sådan gør du
Skær bollerne igennem og smør med dressing. Læg hamburgerryg, ost og salat på den underste halvdel af bollerne og læg den øverste halvdel oven på. Server agurk og gulerod til.
Tips
- Lun evt. bollerne i ovnen.
- Lav dobbeltportion, så har du madpakken klar til næste dag.
- Vælg evt. en mere mager dressing.
Energifordeling
Nu hedder udskæringen hamburgerryg af kam fra gris. Før hed det hamburgerryg af svinekam.
Næringsindhold pr. person (ca. 427 g af retten):
Energi: 2171 kJ (519 kcal)
Protein: 30 g
Kulhydrat: 56 g
Kostfibre: 12 g
Fedt: 17 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 508 kJ (121 kcal)
Protein: 7 g
Kulhydrat: 13 g
Kostfibre: 3 g
Fedt: 4 g