Tilberedningstid
Ca. 15 minutter
Det skal du bruge
1 person
15 g torskerogn
Lidt finthakket rå løg
1 tsk creme fraiche, 38 %
1 tsk mayonnaise
Lidt citronsaft
En knivspids salt
Lidt peber
1 drys karse
15 g kogt kartoffel
Tilbehør
½ bolle med smør
1 lille glas sødmælk
Sådan gør du
- Kog kartoflen mør eller brug rester af kogt kartoffel fra aftensmad
- Mos torskerognen i en skål
- Rør torskerogn, løg, creme fraiche, mayonnaise, citronsaft, salt og peber sammen
- Skær kartoflen i skiver – eller mos den og bland den i torskerognsalaten
- Kom smør, evt. skiver af kartoffel og torskerognsalat på en ½ bolle
- Drys med karse
- Servér med et glas sødmælk
Tips
- Du kan bruge frisk torskerogn som først koges med lidt citron, salt og peber eller torskerogn fra dåse.
- Læs mere på temasiden: "Småtspisende"
Energifordeling
Energiprocentfordeling og -indhold pr. person
Protein 14 %
Kulhydrat 39 %
Fedt 48 %
1052 kJ – 252 kcal