Bolle med torskerognsalat - småtspisende

Opskrift til personer med lille appetit.

Hele året | Småtspisende, Frokost | Hverdag


Bolle med torskerognssalat

Tilberedningstid

Ca. 15 minutter

Det skal du bruge

1 person

15 g torskerogn
Lidt finthakket rå løg
1 tsk creme fraiche, 38 %
1 tsk mayonnaise
Lidt citronsaft
En knivspids salt
Lidt peber
1 drys karse
15 g kogt kartoffel

Tilbehør

½ bolle med smør
1 lille glas sødmælk

Sådan gør du

  1. Kog kartoflen mør eller brug rester af kogt kartoffel fra aftensmad
  2. Mos torskerognen i en skål
  3. Rør torskerogn, løg, creme fraiche, mayonnaise, citronsaft, salt og peber sammen
  4. Skær kartoflen i skiver – eller mos den og bland den i torskerognsalaten
  5. Kom smør, evt. skiver af kartoffel og torskerognsalat på en ½ bolle
  6. Drys med karse
  7. Servér med et glas sødmælk

Tips

Energifordeling

Energiprocentfordeling og -indhold pr. person
Protein 14 %
Kulhydrat 39 %
Fedt 48 %
1052 kJ – 252 kcal