Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletopping

Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletopping

Af 2gangeomugen.dk | Efterår, Vinter | Hovedretter | Hverdag


Bagt vesterhavstorsk

Tilberedningstid

Ca. 20 minutter

Det skal du bruge

4 personer

500 g Vesterhavstorsk i filet
50 g mandler
¼ bundt persille
1-2 fed hvidløg
2 skiver ristet brød / 2 spsk rasp
1 citron usprøjtet
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du

  1. Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft.
  2. Riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet.
  3. Vend det hele sammen med olivenolie og saften fra citronen.
  4. Skær fisken i 4 stykker og fordel persilletoppingen på fileterne. Bag i forvarmet ovn på 210 grader i ca. 3-4 minutter, indtil de er gyldne.
  5. Servér med salat mm.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 38%
Kulhydrat 4%
Fedt 58%
3736 kJ – 893 kcal