Tilberedningstid
Ca. 40 minutter
Det skal du bruge
4 personer
Bagels med skinkesalat
200 g kogt skinke
1 løg
2 dl fromage frais
150 g optøede ærter
1 bakke karse
1 tsk citronsaft
1½ spsk sennep
Salt og peber
4 hvedebagels (150 g/stk)
Spinatsalat med linser
125 g brune linser
1 rødløg
3 tomater
En lille pose babyspinat
½ spsk olivenolie
75 g fetaost, 3 %
100 g croutoner
Salt og peber
Sådan gør du
Skinkesalat
- Pil og riv løget i en skål. Kom de øvrige ingredienser til skinkesalaten i skålen på nær karsen. Vend skinkesalaten sammen og smag til med salt og peber.
- Opvarm brødene inden servering.
- Flæk brødene, fyld dem med skinkesalat og drys med karse.
Spinatsalat
- Kog linserne efter anvisning på emballagen. Derefter afdryp og afkøl dem.
- Pil rødløg og skær det i ringe.
- Skyl tomaterne og skær dem i både.
- Skyl babyspinat og kom det i en skål sammen med løgringe, tomater, afkølede linser.
- Vend salaten med olivenolie.
- Smuldr med fetaost og croutoner.
Tips
Energifordeling
Nu hedder udskæringen skinke. Før hed det skinke.
Næringsindhold pr. person (ca. 590 g af retten):
Energi: 3728 kJ (891 kcal)
Protein: 45 g
Kulhydrat: 118 g
Kostfibre: 13 g
Fedt: 23 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 632 kJ (151 kcal)
Protein: 8 g
Kulhydrat: 20 g
Kostfibre: 2 g
Fedt: 4 g