Bælgfrugt “Otto” med stegte østershatte og spinat

Bælgfrugt “Otto” med stegte østershatte og spinat

Det skal du bruge

3 personer

100 g økologiske kikærter (konserves)
100 g økologiske sorte bønner (konserves)
100 g friske ærter (bælget), frosne kan også anvendes
50 g spinat
100 g østershatte
Olivenolie, salt og peber

Sauce
50 g kokosmælk
1 stk. løg
Hyldeblomstsaft, salt, olivenolie og peber

Ca. 30 minutter


Sådan gør du

  1. Klargør alle bønner og grøntsager.
  2. Steg snittet løg ved svag varme, til de er godt karamelliseret.
  3. Tilsæt kokosmælk, lidt hyldeblomstsaft, salt og peber. Blend det til en halvtyk luftig creme.
  4. Smag saucen til med mere hyldeblomstsaft, salt og peber.
  5. Steg bønner, ærter og spinat af på panden med lidt olivenolie og et drys salt og peber.
  6. Steg østershatte hårdt af på en pande med olivenolie, salt og peber.
  7. Anret det smukt og server.

 


Tips

Opskriften er af William Milsted

Læs mere om kampagnen: "Slip bælgfrugterne løs"



energifordeling

Ingen energiberegning
Sund hverdagsmad