Det skal du bruge
3 personer
100 g økologiske kikærter (konserves)100 g økologiske sorte bønner (konserves)
100 g friske ærter (bælget), frosne kan også anvendes
50 g spinat
100 g østershatte
Olivenolie, salt og peber
Sauce
50 g kokosmælk
1 stk. løg
Hyldeblomstsaft, salt, olivenolie og peber
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
- Klargør alle bønner og grøntsager.
- Steg snittet løg ved svag varme, til de er godt karamelliseret.
- Tilsæt kokosmælk, lidt hyldeblomstsaft, salt og peber. Blend det til en halvtyk luftig creme.
- Smag saucen til med mere hyldeblomstsaft, salt og peber.
- Steg bønner, ærter og spinat af på panden med lidt olivenolie og et drys salt og peber.
- Steg østershatte hårdt af på en pande med olivenolie, salt og peber.
- Anret det smukt og server.