Babyleavessalat med vandmelon, feta og pinjekerner

Babyleavessalat med vandmelon, feta og pinjekerner

Af Bente Nissen Lundsgaard | Sommer | Tilbehør | Hverdag


Tilberedningstid

Ca. 25 minutter

Det skal du bruge

4 personer

100 g babyleaves
400 g vandmelonkød, befriet for kerner
50 g fetaost/salatost
1 spsk citronsaft
Salt og peber
3 spsk pinjekerner
2 forårsløg

Tilbehør

ristede skiver af groft flute.

Sådan gør du

Skyl og afdryp salaten godt. Skær melonkødet i tern. Bland salat og melon på et fad. Drys fetaost i mindre stykker over. Dryp citronsaft over. Krydr med salt og peber. Drys pinjekerner og snittet forårsløg over.

Energifordeling

Energi pr. person: 1060 kilojoule (250 kcal)

Energifordeling:
Protein: 10 g - 15 %
Kulhydrat:36 g - 59 %
Fedt:7 g - 26 %

Grøntsager og frugt pr. person: 135 g