Det skal du bruge
1 person
1-2 løg1 fed hvidløg
300 g broccoli
4 dl bouillon
Salt og peber
Tilbehør
2 skiver fuldkornsrugbrød1 tsk olie
3 skiver stegt flæsk eller 150 g svinebryst i skiver eller 100 g bacon i tern
Ca. 20 minutter
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg og skær dem i grove tern. Skær broccolien gerne med stok i mindre stykker.Kom det hele i en gryde og hæld bouillonen fx en terning og vand ved. Læg låg på. Kog til broccolien er helt mør, mærk med en kniv. Blend suppen med en stavblender eller i en alm. blender. Smag til med salt og peber.
Skær rugbrødet i tern og rist det i lidt olie på en pande til det er sprødt.
Skær en rest stegt flæsk i tern. Hvis du ikke har en rest stegt flæsk. Skær 150 g, ca. 3 skiver svinebryst i skiver, i tern og steg det sprødt på en pande. Eller steg bacon i tern sprøde på en pande. Lad stegt flæsk og bacon dryppe af på køkkenrulle før servering.