Tilberedningstid
Ca. 20 minutter
Det skal du bruge
4 personer
600 g kulmulefilet med skind
100 g sorte oliven uden sten, fx kalamata
2-3 spsk pankorasp
100 g babyspinat
1 rødløg
3 fed hvidløg
800 g små kartofler kogt med skræl
Frisk rosmarin
2 spsk olivenolie
2 dl cremefraiche 18%
1 usprøjtet citron
Salt og peber
Sådan gør du
- Riv og pres citronen, vend citronskal og saft i cremefraichen. Smag til med salt og peber.
- Spid de kogte kartofler med en kvist rosmarin. Steg dem gyldne på en pande i olivenolie og hvidløg, krydr med salt og peber.
- Skær fisken i 4 stykker og læg dem med skindet nedad på en bageplade med bagepapir.
- Vend grofthakkede oliven med 1 spsk olivenolie, salt og peber, fordel på toppen af fisken og drys med pankorasp.
- Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
- Servér med rosmarin kartofler, spinatsalat og citroncreme.
Tips
- Filet af torsk, kuller og hvilling kan bruges i stedet for kulmule.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 39%
Kulhydrat 6%
Fedt 54%
1367 kJ – 327 kcal