Tilberedningstid
45 minutter
Det skal du bruge
3 personer
Fyld
300 g hakket svinekød, ca. 6% fedt
1 lille bundt
persille,
gerne bredbladet
1 løg, fx rødløg
2 peberfrugter, fx gul og
rød
2 fed hvidløg
2½ dl flåede, hakkede tomater fra dåse
2 spsk
koncentreret tomatpuré
1 tsk stødt spidskommen
1 knsp stødt chili
1 tsk
salt
½ tsk peber
1 rulle fersk pizzadej, 400 g
Tilbehør
Sådan gør du
Varm ovnen op til 200 grader.
Hak persillen, løget, peberfrugterne og
hvidløget fint. Rør kød, grøntsager, hakkede tomater, tomatpuré og krydderier
sammen til en ensartet masse.
Rul pizzadejen ud med bagepapiret på en
bageplade. Fordel fyldet på dejen i et jævnt lag, næsten helt ud til kanten.
Stil pizzaen midt i ovnen og bag den i ca. 20
minutter.
Tips
- Hakket svinekød 10% fedt kan bruges i stedet for hakket svinekød med 6% fedt
- Server evt. en god blandet salat til
pizzaen.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 21%
Kulhydrat 51%
Fedt 28%
2325 kJ - 555 kcal