Tilberedningstid
Ca. 30 minutter + 2 timer til marinering
Det skal du bruge
4 personer
Ca. 500 g blandede friske hindbær, solbær, ribs og flækkede, udstenede kirsebær
2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
Frisk mynte eller citronmelisse
4 små skiver daggammelt brød
Lidt koldt vand
1 spsk kanel
2 spsk sukker
Sådan gør du
Bland alle bær med hyldeblomstsaft og lad dem trække et par timer.
Pensl brødskiverne med vand, vend dem i kanelsukker og læg dem på en plade med bagepapir.
Bag dem gyldne og sprøde i ovnen ved 225° i ca. 10 minutter.
Fordel bærrene – med saft – i dybe tallerkener med en "ridder" i midten og pynt med mynte eller citronmelisse.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 8%
Kulhydrat 86%
Fedt 6%
1214 kJ - 290 kcal