Arme riddere med friske bær

Arme riddere med friske bær

Af Vibeke Lehn | Sommer | Desserter, Morgenmad | Hverdag, Weekend


Arme riddere med friske bær

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter + 2 timer til marinering

Det skal du bruge

4 personer

Ca. 500 g blandede friske hindbær, solbær, ribs og flækkede, udstenede kirsebær
2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
Frisk mynte eller citronmelisse
4 små skiver daggammelt brød
Lidt koldt vand
1 spsk kanel
2 spsk sukker

Sådan gør du

Bland alle bær med hyldeblomstsaft og lad dem trække et par timer.

Pensl brødskiverne med vand, vend dem i kanelsukker og læg dem på en plade med bagepapir.

Bag dem gyldne og sprøde i ovnen ved 225° i ca. 10 minutter.

Fordel bærrene – med saft – i dybe tallerkener med en "ridder" i midten og pynt med mynte eller citronmelisse.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 8%
Kulhydrat 86%
Fedt 6%
1214 kJ - 290 kcal