Det skal du bruge
4 personer som mellemmåltid og 2 til frokost/aftensmad
2 æg½ rød peberfrugt
1 ½ spsk light mayonnaise
½ tsk karry
1-2 spsk klippet purløg
Salt og peber
4 skiver fuldkorns sandwichbrød, ca. 160 g
Tilbehør
4 gulerødder, ca. 300 g
Ca. 15 minutter
Sådan gør du
Kog æggene hårdkogte. Pil dem og hak æggene. Skær peberfrugten i små tern. Rør æggene med mayonnaise. Vend karry, 1-2 spsk klippet purløg og peberfrugt i og smag til med salt og peber.
Fordel æggefyldet på de 2 brødskiver. Læg de to andre brødskiver over. Skær i trekanter.
Tips
- Æggesandwich kan også bruges som frokost- eller aftensmad, hvor det er hurtigere at lave dem end at hente en pizza.
- Her passer portionen til 2 personer og spis også gerne masser af gnavegrønt og noget frisk frugt til måltidet.