Tilberedningstid
Ca. 20 minutter
Det skal du bruge
4 personer
6-700 g kalvespidsbryst
Til kogning af kød og grundsuppe:
1 stor gulerod, 120 g
1 skive knoldselleri, 100 g
1 mellemstort løg, 130 g
1 porretop,
persillestilke
1 kvist timian
10 peberkorn
2 spsk salt
Tilbehør
Tilbehør er salat
Sådan gør du
Forårssuppe med kalv, krydderurter og spidskål
- Forårssuppe med kalv, krydderurter og spidskål
- Forårssuppe med kalv, krydderurter og spidskål
Tips
- Se opskrift på sandwich med ristet kalvespidsbryst og selleri-remoulade.
- Se opskrift på sandwich med ristet kalvespidsbryst og selleri-remoulade.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein: 38%
Kulhydrat: 36%
Fedt: 26%
1845 kJ = 441 kcal