A TEST opskrift

Dette er en test

Af Nanna Simonsen | Forår | Hovedretter | Sund hverdagsmad


Andesalat med bulgur

Tilberedningstid

Ca. 20 minutter

Det skal du bruge

4 personer

6-700 g kalvespidsbryst

Til kogning af kød og grundsuppe:
1 stor gulerod, 120 g
1 skive knoldselleri, 100 g
1 mellemstort løg, 130 g
1 porretop,
persillestilke
1 kvist timian
10 peberkorn
2 spsk salt

Tilbehør

Tilbehør er salat

Sådan gør du

Forårssuppe med kalv, krydderurter og spidskål

  1. Forårssuppe med kalv, krydderurter og spidskål
  2. Forårssuppe med kalv, krydderurter og spidskål

Tips

  • Se opskrift på sandwich med ristet kalvespidsbryst og selleri-remoulade.
  • Se opskrift på sandwich med ristet kalvespidsbryst og selleri-remoulade.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein: 38%
Kulhydrat: 36%
Fedt: 26%
1845 kJ = 441 kcal