Det skal du bruge
1 person
Karrydressing½ dl creme fraiche, 9% fedt
1 spsk mayonnaise
1 spsk mangochutney
¼ tsk salt
Peber
1 tsk karrypulver
Saften af ½ citron eller 1 tsk eddike
Salat
1 lille rødløg, 40 g
1 mellemstor kartoffel, kogt – rester fra dagen før
1 spsk olie
50 g sorte bønner
50 g champignon eller anden svamp – eventuelt rest fra dagen før
1 mellemstor snackpeber eller 2 små
50 g mørbrad – tilberedt fra dagen før
50 g baby salatblade
Tilbehør
- 1 skive lyst fuldkornsbrød
Ca. 15 minutter
Sådan gør du
Salaten
- Rør dressingen sammen.
- Skær løg i tynde både.
- Skær kartoflen i mindre bidder.
- Varm olien på en pande og steg løgbådene.
- Hæld bønner og kartoffelstykker på så de får lidt varme, stegeskorpe og olie.
- Kom champignon på panden.
- Skær snackpeber i strimler.
- Skær mørbraden i tynde skiver.
- Skær brødet.
Anretning
- Læg salatblade i bunden af tallerkenen.
- Fordel grøntsagerne fra panden.
- Læg snackpeberen på.
- Hæld dressingen udover salaten.
- Fordel kødet.
- Drys med peber.
- Læg brødet på siden af tallerkenen.