Sådan pudser du din oksemørbrad af
For at få den optimale spiseglæde, så skal mørbraden afpudses inden den bliver tilberedt. Ernæringsekspert Hanne Castenschiold viser her hvordan, det skal gøres.
Selvom oksemørbraden er en af de fineste udskæringer, så kræver kødet stadig lidt forarbejde inden det bliver tilberedt.
Og der er også nogle faldgruber og gode tips, som er gode at vide. Men se her, hvordan du fremelsker den bedste smag til det lækre stykke kød.
Se også

Læs mere om Indbagt oksemørbrad med pære- appelsinsalat og bagte kartofler med hvidløgsdressing
Indbagt oksemørbrad med pære- appelsinsalat og bagte kartofler med hvidløgsdressing
Den supermøre mørbrad af okse er svøbt i en dej krydret med rosmarin og bagt i ovnen. Den får følge af ovnbagte kartofler og en farvestrålende salat. Hurtig og nem gæstemad.

Læs mere om Helstegt oksemørbrad med olivensauté
Helstegt oksemørbrad med olivensauté
Helstegt oksemørbrad med olivensauté

Læs mere om Oksemørbrad med Vesterhavsflager og salat
Oksemørbrad med Vesterhavsflager og salat
Oksemørbrad med Vesterhavsflager og salat

Læs mere om Kartoffel/jordskokkesalat med ristet okse- eller kalvekød
Kartoffel/jordskokkesalat med ristet okse- eller kalvekød
Kartoffel/jordskokkesalat med ristet okse- eller kalvekød