Udenlandske klassikere

Mange udenlandske retter er blevet klassikere i de danske hjem. Se vores bud på nogle af de bedste.

Udenlandske klassikere
02.6.2017

Osso Buco

Den klassiske italienske simreret af okse- eller kalveskank kan serveres med enten kartoffelmos eller ris til.

Chili con carne

Chili con carne er en klassisk italiensk ret med kraftig og stærk smag. Vores opskrift er til 10 personer - eller 4 personer og en portion til fryseren.

Lasagne

Lasagne med oksekød er en italiensk klassiker for hele familien. Vores opskrift på lasagne med hjemmelavet bechamelsauce er sund, smagfuld og let at lave.

Boeuf Bourguignon med kartoffelmos

En traditionel fransk simreret, hvor oksekødet koges med bourgogne eller anden rødvin. Børn kan sagtens spise denne ret, for når retten koger, fordamper alkoholen.

Coq au vin

Coq au vin er endnu en fransk simreret med stor og kraftig smag. I vores udgave flamberes kødet med cognac, men flamberingen kan udelades og cognacen erstattes med rødvin.