Traditionel dansk julemad – vores mest populære opskrifter

Ingen jul uden traditionel god dansk julemad. Se vores store udvalg, hvor du selv kan håndplukke og sammensætte retterne eller konstruere en klassisk menu, hvis du foretrækker det.

Julebordet er en kærkommen lejlighed til at mødes om bordet og til at smage og mindes. Det smukke er ofte gentagelserne, vanerne og traditionerne, men det smukke kan ligeså vel være fornyelserne, overraskelserne og en ny måde at vinde mandelgaven. Vi lægger ud med guiden til juleaften, en køreplan til at få and og flæskesteg færdigt samtidig. Og et link til ris-a-la-manden, uden ris-a-la-mande ingen kamp om mandelgaven.

Link til køreplan til at få and og flæskesteg færdigt samtidig

Link til opskrift på risalamande

Sous vide

Link til køreplan og opskrifter til hele julemiddagen (med and) forberedt i forvejen med sous vide.

Link til køreplan og opskrifter til hele julemiddagen (med flæskesteg) forberedt i forvejen med sous vide.


Traditionel julemad



Forestil dig et bord med leverpostej, som farmor lavede den. Med medisterpølse. Med mørbradbøffer og bløde løg. Med sylte. Med æbleflæsk. Med ribbenssteg. Du kan finde alle opskrifterne lige her.

Opskrift på Farmors leverpostej

Opskrift på Farseret ribbenssteg

Opskrift på hjemmelavet Medisterpølse

Opskrift på Mørbradbøffer med bløde løg

Opskrift på Mørbradbøffer i fad med champignon

Opskrift på Presset svinesylte fra Skagen

Opskrift på Rullepølse

Opskrift på Ribbenssteg med rødløgskompot

Opskrift på Sylte

Opskrift på Æbleflæsk af svinebryst stegestykke