Traditionel dansk julemad – vores mest populære opskrifter
Ingen jul uden traditionel god dansk julemad. Se vores store udvalg, hvor du selv kan håndplukke og sammensætte retterne eller konstruere en klassisk menu, hvis du foretrækker det.
Julebordet er en kærkommen lejlighed til at mødes om bordet og til at smage og mindes. Det smukke er ofte gentagelserne, vanerne og traditionerne, men det smukke kan ligeså vel være fornyelserne, overraskelserne og en ny måde at vinde mandelgaven. Vi lægger ud med guiden til juleaften, en køreplan til at få and og flæskesteg færdigt samtidig. Og et link til ris-a-la-manden, uden ris-a-la-mande ingen kamp om mandelgaven.
Link til køreplan til at få and og flæskesteg færdigt samtidig
Link til opskrift på risalamande
Link til køreplan og opskrifter til hele julemiddagen (med and) forberedt i forvejen med sous vide.
Traditionel julemad
Forestil dig et bord med leverpostej, som farmor lavede den. Med medisterpølse. Med mørbradbøffer og bløde løg. Med sylte. Med æbleflæsk. Med ribbenssteg. Du kan finde alle opskrifterne lige her.
Opskrift på Farmors leverpostej
Opskrift på Farseret ribbenssteg
Opskrift på hjemmelavet Medisterpølse
Opskrift på Mørbradbøffer med bløde løg
Opskrift på Mørbradbøffer i fad med champignon
Opskrift på Presset svinesylte fra Skagen