Sådan tilbereder du den lækreste roastbeef
Vil du have en saftig og rosa roastbeef, så se med her hvor ernæringsekspert Hanne Castenschiold guider dig igennem tilberedningen.
Dup. Krydr. Brun.
En roastbeef skal ikke bare i ovnen, hvis du vil have den bedste smag frem. Der er en række ting, der skal til for at få en mør og rosa steg. Men se videoen her og få hjælp til at undgå, at din roastbeef bliver grå, tør og kedelig.
Retter med roastbeef

Læs mere om Roastbeef med krydderurtebrød-dressing
Roastbeef med krydderurtebrød-dressing
Roastbeef med krydderurtebrød-dressing

Læs mere om Roastbeef med smashed kartofler
Roastbeef med smashed kartofler
Roastbeef med smashed kartofler

Læs mere om Roastbeef med syltede løg, rødkålssalat og grov mos af græskar og kartofler
Roastbeef med syltede løg, rødkålssalat og grov mos af græskar og kartofler
Roastbeef med syltede løg, rødkålssalat og grov mos af græskar og kartofler

Læs mere om Roastbeef med syltede peberfrugter og kartoffelsalat med avocado-mayonnaise
Roastbeef med syltede peberfrugter og kartoffelsalat med avocado-mayonnaise
Roastbeef med syltede peberfrugter og kartoffelsalat med avocado-mayonnaise