Sådan steger du den ultimative hakkebøf
Vil du have en god og saftig hakkebøf. Så se her, hvordan Ernæringsekspert Hanne Castenschiold, tilbereder den populære spise.
Hakket oksekød er danskernes favoritspise, viser flere undersøgelser fra Landbrug & Fødevarer. Og hvad er mere oplagt end at bruge det hakkede kød til en omgang hakkedrenge. Men hvordan undgår du, at bøfferne bliver grå og tørre. Det kræver lige et par hurtige fifs. Dem får du her.
Se også


Læs mere om Grillet hakkebøf med chermoula-marinade og grøntsager
Grillet hakkebøf med chermoula-marinade og grøntsager
Lækre hakkebøf på grill er altid et hit. Kødet er krydret med Chermoula-marinade, som også bruges sammen med de grillede grøntsager.

Læs mere om Hakkebøf med bløde løg, sovs og agurkesalat
Hakkebøf med bløde løg, sovs og agurkesalat
Hakkebøf med bløde løg, sovs og agurkesalat

Læs mere om Hakkebøf med timian og perlebyg-salat
Hakkebøf med timian og perlebyg-salat
Prøv vores velsmagende hakkebøf som er krydret med timian. Serveres med perlebyg-salat, som har fyld af salat, æble, fennikel og valnødder. Klar på ca. 30 minutter.