Lav din egen Michelin mad
Michelinstjernekokkene René Redzepi og Paul Cunningham har udviklet en stribe lækre opskrifter til voresmad.dk.
Kast dig ud i den højere gastronomi hjemme i dit eget køkken med gourmet-opskrifter, som Michelinstjernekokkene René Redzepi og Paul Cunningham har udviklet til voresmad.dk:
Opskrifter af noma's køkkenchef René Redzepi:
Grønkålssuppe med sprængt og røget svinekam
Krebinetter Lindstrøm med kold bearnaise sauce
Mørbradbøffer med rødkålssalat
Nakkefilet med grønkålspuré og honningglaserede rødbeder
Rillettes på fire forskellige måder
Svineskank med nye løg og ærter
Svinekæber med kartoffelsauce og brøndkarse
Opskrifter af Paul Cunningham, som er køkkenchef på Henne Kirkeby Kro:
Colaglaserede kinder, karamelliseret tomatgelé og peber nougatine
Marineret svinebryst, Hong Kong style
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Røget svinemørbrad med rosmarin
Terrin af svinekæber, hummer og foie gras