Brug vores fligtest når du vil kontrollere om din bøf er stegt tilpas

Hvis du vil være sikker på at din bøf er stegt nok, kan du kontrollere det med en fligtest. Se mere her!

Brug vores fligtest når du vil kontrollere om din bøf er stegt tilpas

Lav en fligtest ved medaljoner (foto neden for), schnitzler, koteletter, bøffer og lignende. Det gør du ved at vende den mindst pæne side opad. Skær derpå en lille skrå flig indefra og ud mod kanten af kødet, men sørg for ikke at skære hele stykket af.

Løft fligen til siden og tjek kødfarven. Hvis kødet er rosa indeni, er det klar. Hvis kødet er rødt og råt, skal det steges lidt mere. Sæt nu fligen på plads igen og vend kødet. Hvis kødet er klar til at servere, kan du nu lægge det på tallerkenen med den urørte side opad. På den måde kan dine gæster ikke se, at du har skåret i kødet.