Sådan laver du lækker og billig mad af kogt kød
Kogt kød er en lidt overset tilberedningsmetode. Men ikke desto mindre kan man lave masser af lækker mad af kogt kød.
Det er nemt, det er billigt og så er det utroligt velsmagende.
Selvom det ikke længere er en tilberedningsmetode, der bruges så ofte, så findes der masser af lækre retter, hvor kogt kød giver den bedste smag. Ernæringsekspert hos Landbrug & Fødevarer Hanne Carstenskjold giver her tips om netop denne tilberedningsmetode.
Prøv også "Lobescoves med kødtern og rodfrugter" som er tilberedt på samme måde
![Lobescoves med kødtern og rodfrugter](/media/mpogec24/lobescoves-med-koedtern-og-rodfrugter.jpg?width=12&height=6)
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
Prøv denne lækre efterårs- eller vinterret. Perfekt hvis du har rester af rodfrugter fra dagen før.
Læs mere om Lobescoves med kødtern og rodfrugter