Wraps med æg og røget laks

Wraps med æg og røget laks

Af Bente Nissen Lundsgaard | Hele året | Frokost, Hovedretter, Madpakker | Hverdag, Weekend, Sund hverdagsmad, 6 om dagen


Wraps med æg og røget laks

Tilberedningstid

Ca. 20 minutter

Det skal du bruge

4 personer

8 medium fuldkorns tortillas, 335 g
2½ spsk light mayonnaise
4 æg 
⅓ icebergsalat, ca. 150 g
½ agurk
100 g røget laks i tynde skiver
100 g majs – frosne eller fra dåse

Tilbehør

4 pærer
12 tørrede abrikoser

Sådan gør du

Varm tortillas efter anvisning på emballagen. Hvis du skal have dem med i madpakken, smager det stadig bedst at varme og herefter afkøle dem. Smør mayonnaise på tortillas.

Kog æggene hårdkogte. Pil dem.

Snit det meste af salaten og skær agurk i små tern.

Lav tortillas som foldede kuverter eller som ruller.

Fold tortillas til en kuvert og hold den i den ene hånd, mens den fyldes med salat, agurk, majs, laks i skiver og æg i både.

Tips

  • Hvis tortillas laves til ruller lægges salat, laks, agurk, majs og hakket æg på, hvorefter de rulles sammen. Skær dem i halve ved servering.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 17%
Kulhydrat 53%
Fedt 30%
2230 kJ – 530 kcal


Ca. 200 g frugt og grønt pr. person.

6 om dagen logo