Tilberedningstid
Ca. 20 minutter
Det skal du bruge
4 personer
8 medium fuldkorns tortillas, 335 g
2½ spsk light mayonnaise
4 æg
⅓ icebergsalat, ca. 150 g
½ agurk
100 g røget laks i tynde skiver
100 g majs – frosne eller fra dåse
Tilbehør
4 pærer
12 tørrede abrikoser
Sådan gør du
Varm tortillas efter anvisning på emballagen. Hvis du skal have dem med i madpakken, smager det stadig bedst at varme og herefter afkøle dem. Smør mayonnaise på tortillas.
Kog æggene hårdkogte. Pil dem.
Snit det meste af salaten og skær agurk i små tern.
Lav tortillas som foldede kuverter eller som ruller.
Fold tortillas til en kuvert og hold den i den ene hånd, mens den fyldes med salat, agurk, majs, laks i skiver og æg i både.
Tips
- Hvis tortillas laves til ruller lægges salat, laks, agurk, majs og hakket æg på, hvorefter de rulles sammen. Skær dem i halve ved servering.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 17%
Kulhydrat 53%
Fedt 30%
2230 kJ – 530 kcal
Ca. 200 g frugt og grønt pr. person.