Det skal du bruge
2 personer
1 skinkemignon, ca. 300 g1-2 tsk frisk eller ½-¾ tsk tørret rosmarin
salt og peber
2 tsk olie
Blommesalsa
2-4 blommer, 200 g
½ rødløg
½-1 lille, rød chili
frisk koriander
Bønner
150 g grønne bønner
Tilbehør
300 g kartofler
Ca. 45 minutter
Sådan gør du
Hak blommerne groft. Hak rødløget fint. Halvér chilien, fjern kerner og mellemvægge og skær den i små tern. Bland blommer, løg og chili og smag til med korianderblade og salt.Lad salsaen trække en ½ time, før den serveres.
Kog kartoflerne.
Skær skinkemignonen lidt mere end halvt igennem på den lange led. Bred den ud, så der dannes en firkant. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med fintskåret rosmarin, salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun kødet ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg skinkemignonen ca. 12 minutter i alt. Vend kødet af og til. Tag kødet af panden. Skær kødet i tynde skiver.
Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet vand 4-5 minutter.