Æggecups med kylling og spinat

Æggecups med kylling og spinat

Af Puk Maia Holm-Søndergaard | Hele året | Frokost, Madpakker, Morgenmad | Hverdag, Weekend, Gæster


Æggecups med kylling og spinat

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

6 stk.

6 hvedetortillas
1 spsk olivenolie
125 g kogt kylling i tern
6 æg
En pose babyspinat, 100 g, skyllet
25 g revet parmesan

1 muffinform til 6 stk, gerne af metal

Sådan gør du

  1. Udstik tortillaerne i cirkler på en diameter på ca. 8-10 cm, eller så de er passende til den form, der skal bruges.
  2. Pensl cirklerne med olie.
  3. Fold dem ned i formene.
  4. Varm resten af olien op på en pande.
  5. Steg kyllingen gylden.
  6. Tilsæt spinaten og lad den falde sammen.
  7. Slå et æg ud i hver ”cup”.
  8. Fordel kyllinge-spinatfyldet oven på ægget i formene.
  9. Drys med revet parmesan.
  10. Bag dem gyldne i 10-12 minutter.

Tips

 

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. stk
Protein 30%
Kulhydrat 22%
Fedt 49%
833 kJ - 198 kcal