Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
6 stk.
6 hvedetortillas
1 spsk olivenolie
125 g kogt kylling i tern
6 æg
En pose babyspinat, 100 g, skyllet
25 g revet parmesan
1 muffinform til 6 stk, gerne af metal
Sådan gør du
- Udstik tortillaerne i cirkler på en diameter på ca. 8-10 cm, eller så de er passende til den form, der skal bruges.
- Pensl cirklerne med olie.
- Fold dem ned i formene.
- Varm resten af olien op på en pande.
- Steg kyllingen gylden.
- Tilsæt spinaten og lad den falde sammen.
- Slå et æg ud i hver ”cup”.
- Fordel kyllinge-spinatfyldet oven på ægget i formene.
- Drys med revet parmesan.
- Bag dem gyldne i 10-12 minutter.
Tips
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. stk
Protein 30%
Kulhydrat 22%
Fedt 49%
833 kJ - 198 kcal