Ristet rugbrødssandwich med spejlæg og bacon

Ristet rugbrødssandwich med spejlæg og bacon

Af Bente Nissen Lundsgaard | Hele året | Frokost, Morgenmad | Weekend, Gæster, 6 om dagen


Ristet rugbrødssandwich med spejlæg og bacon

Tilberedningstid

Ca. 15 minutter

Det skal du bruge

2 personer

1 tsk olie
2 æg
4 skiver rugbrød, ca. 200 g
4 tsk light mayonnaise
4 salatblade
2 skiver færdigstegt bacon
2 tomater, ca. 150 g
1 grøn peberfrugt

Tilbehør

2 spsk tomatketchup
2 gulerødder 
2 bananer 
4 tørrede abrikoser

Sådan gør du

Varm olien på en pande. Slå æggene ud på panden og steg spejlæg.

Rist rugbrødsskiverne på en brødrister. Smør dem med mayonnaise. Fordel salatblade, æg, bacon, tomat i skiver og peberfrugt i strimler over de to af brødskiverne. Læg de andre to brødskiver løst over. Server tomatketchup til.

Tips

  • Vend evt. æggene og steg spejlæggene på den anden side. Så de bliver up side down.
  • Det er hurtigere end at hente en pizza.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 13%
Kulhydrat 57%
Fedt 30% 
2180 kJ – 520 kcal

Ca. 300 g frugt og grønt pr. person.

6 om dagen logo