Krydret omelet med grønt


Hanne Holm

Af Hanne Holm

Det skal du bruge

1 person

3 æg
1 spsk fiskesovs eller sojasauce
1 spsk sød chilisovs eller 1 knivspids tørret knust chili
1 lille porre, 75 g eller 3-4 forårsløg
1 tsk olie

Tilbehør

2 skiver fuldkornsrugbrød

Ca. 25 minutter


Sådan gør du

Rens porre eller forårsløg og skær dem i tynde skiver.
Pisk æggene sammen i en skål fx med en gaffel. Tilsæt fiskesovs, chilisovs og porre og bland det godt.

Opvarm olien på en pande og hæld æggeblandingen på. Skru ned til middel til svag varme og lad den stivne. Vend omeletten med en stor tallerken eller grydelåg og steg den kort på den anden side. Ved servering lægges halvdelen på tallerkenen og den anden halvdel foldes over. Spis straks sammen med brød.

Tips


energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 22%
Kulhydrat 38%
Fedt 40%
2285 kJ – 545 kcal
Sund hverdagsmad