Æggesalat

Æggesalat

Af Bente Nissen Lundsgaard | Sommer, Hele året | Frokost | Hverdag


Æggesalat

Tilberedningstid

Ca. 15 minutter

Det skal du bruge

2 portioner

1 stort æg
⅓ rød peberfrugt, 60 g
1 spsk let mayonnaise, 13 g
¼ tsk karry
Et drys purløg
Salt
Peber

 

Sådan gør du

  1. Kog ægget til det er hårdkogt.
  2. Pil ægget og skær det i små stykker.
  3. Skær peberfrugten i små tern.
  4. Rør ægget med mayonnaise.
  5. Vend karry, klippet purløg og peberfrugt i.
  6. Smag til med salt og peber.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. portion
Protein: 21 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 68 %
350 kJ – 175 kcal