![Tværreb Tværreb](/-/media/contenthub/udskaeringer/okse/tvaerreb-2.jpg?h=503&iar=0&mw=900&w=900&hash=658B9B328303FA829ABD6C0D624BA54C)
Tværreb
Skærevejledning
Kød ca. 68 %
Fedtindhold i 100 g rå tværreb: ca. 30 g
Tilberedning af tværreb
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Læg kødet i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
Skum urenheder af. Skru ned til lav varme og lad det simre under låg ca. 2 timer til kødet er helt mørt.
Centrumtemperaturen skal være 80 grader.
LÆS OGSÅ: Opskrift på grillet tværreb.
Longrib
Skæres af tværreb i skiver á ca. 260 g
Kød ca. 68 %
Fedtindhold i 100 g rå longrib: ca. 30 g
Tilberedningstid: Ca. 2 timer.
Tilberedning af longrib
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Læg kødet i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
Skum urenheder af. Skru ned til lav varme og lad det simre under låg ca. 2 timer til kødet er helt mørt.
Centrumtemperaturen skal være 80 grader.
Steg evt. kødet færdigt ca. 15 minutter under grillen i ovnen eller på kul-/gasgrill.
![](/-/media/voresmad/arkiv/saadan-goer-du/kokkeskole/udskaering/oksekoed/lnogreb.jpg?w=200&h=151&as=1&hash=821C6D9993659CB24D992CC4E204A49D)