Tværreb

Tværreb


Skærevejledning

Kød ca. 68 %
Fedtindhold i 100 g rå tværreb: ca. 30 g



Tilberedning af tværreb
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Læg kødet i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
Skum urenheder af. Skru ned til lav varme og lad det simre under låg ca. 2 timer til kødet er helt mørt.
Centrumtemperaturen skal være 80 grader. 

 

Longrib 

Skæres af tværreb i skiver á ca. 260 g
Kød ca. 68 %
Fedtindhold i 100 g rå longrib: ca. 30 g
Tilberedningstid: Ca. 2 timer. 


Tilberedning af longrib
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Læg kødet i en gryde med kogende vand, så det lige dækker. 
Skum urenheder af. Skru ned til lav varme og lad det simre under låg ca. 2 timer til kødet er helt mørt. 
Centrumtemperaturen skal være 80 grader. 
Steg evt. kødet færdigt ca. 15 minutter under grillen i ovnen eller på kul-/gasgrill.